Klank en kleur, een foto met tekst.

Klank en kleur

Hier ben ik dan.
“Eén brok ervaring” placht de maatschappij te zeggen. “Een mix van persoonlijke en professionele ervaringen, een uniek geheel van klanken en kleuren” is waar ik het zelf liever bij houd.

Hier zit ik dan.
De maatschappij, die heeft afgesproken dat we enkele jaren langer moeten werken in ons aller belang, weet niet wat ze met mij aan moet. Mijn harmoniërend geheel van klank en kleur klinkt kennelijk als een ingewikkeld akkoord. Een akkoord dat voor velen moeilijk te plaatsen is in de kakofonie van geluiden die chaotisch op zoek is om érgens naar te klinken.

Hier sta ik dan.
Op zoek naar… ja, naar wat eigenlijk? Blijf ik binnen de lijntjes of ga ik erbuiten kleuren? Blijf ik ‘in’ of ga ik ‘out of the box’? Moet ik mijn klank geweld aandoen en mijn toon aanpassen aan de chaotische kakofonie?

Hier ga ik dan.
Op pad. Nog ongewis waar het naartoe leidt. Wellicht naar een mooie harmonie, waardoor er een fantastische en krachtige klank ontstaat, die op haar beurt weer een basis vormt waar velen mee verder kunnen. En misschien ontdek ik wel dat ikzélf dat krachtige akkoord ben waaruit de mooiste melodieën kunnen ontstaan, als ik mijn eigen klank wat meer laat horen!
 

Mijn actuele CV vind je hier.