Het heeft zo zijn voordelen, als je al wat langer in het leven meeloopt. Je bent je bewust van je kwaliteiten en weet waar je beperkingen liggen. Je hebt met vallen en opstaan geleerd. Dat geduld een schone zaak is, bijvoorbeeld.

competenties: geduld is een mooie

Competenties; eigenlijk is het geen term die past bij mijn hart. Maar ach, het geeft wél weer wat ik graag duidelijk wil maken. Door werk- en levenservaring heb ik veel geleerd en ben ik van allerlei markten thuis. Alle feedback die gegeven is heeft mij mede gevormd en aangescherpt.

Zo weet ik inmiddels van mezelf dat ik rust uitstraal. En ik hoor regelmatig dat dat prettig is, bijvoorbeeld wanneer ik dingen uitleg over je iPad of computer. Ik heb zowel de kennis als het geduld om over te brengen wat jij graag wilt leren.

Wanneer je een probleem hebt met de werking van je apparatuur of met een programma, dan kom ik door middel van gerichte vragen over het algemeen snel tot de kern. Met mijn vermogen om te analyseren is de weg naar een passende oplossing nooit ver weg.

Stel hier je vragen als je denkt: hé, dat is wel wat voor mij!