Heb je interesse in een privé cursus op de Mac computer, de iPad of je iPhone? Neem gerust contact met me op om te overleggen wat er allemaal mogelijk is.
Hier lees je over mijn ervaring op dit gebied.

Foto tijdens de cursus iPad.

Privé of in een groepje:
met geduld en kennis van zaken laat ik je de mogelijkheden toe-eigenen.

een cursus op je wensen afgestemd

Dit zou wel eens het moment kunnen zijn waarop de behoefte zich openbaart om een goede digitale basis te leggen. Zodat je met méér plezier je iPad pakt, of op je MacBook de dingen wilt doen waar je interesses naar uitgaan. Deze pagina komt immers niet voor niets nú op je pad.
Grote kans dat je al menigmaal geholpen bent door je buurjongen of kleinkind. Je eigen kinderen zijn immers druk met hun eigen leven en carrière. En je hebt inmiddels ook ervaren dat die kleine lieverd je met de beste bedoelingen wil helpen… maar ja, zij zijn zó vingervlug, en hebben maar weinig geduld. De schermen vliegen aan je ogen voorbij, nog voordat je goed en wel de inhoud ervan hebt kunnen zien.

Vragen staat vrij! Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat er voor jóu mogelijk is.

wat vinden de deelnemers ervan

Een van de reacties die ik mocht ontvangen:
“We, een groepje beginnende iPatters, willen je van harte bedanken voor je inzet. Je bent behulpzaam, aardig, en je bent niet één keer uit je vel gesprongen!
Deze kaart is het symbool van de explosie in onze hersenpannen, veroorzaakt door de uitleg die je ons gegeven hebt.”

van digibeet naar specialist

Om uiteindelijk ‘op de iPad te belanden’ ben ik lang geleden in de digitale wereld gedoken.
In het begin van de negentiger jaren deed de computer haar intrede in het basisonderwijs. Destijds wilde ik mijn oudste zoon op de basisschool daarbij kunnen ondersteunen. Hoog tijd dus om me in de computer te gaan verdiepen.
Ik heb een laptop gekocht zonder te weten wat ik ermee kon. Een jaren lange tocht van proberen en ontdekken heeft geleid tot een ervaring van vele jaren met Windows en later met apparatuur en programma’s van Apple. Uiteenlopende software-pakketten zijn de revue gepasseerd.

Ook in mijn werk van fotografie en fotobewerking nam de digitalisering het stokje over van het analoge ontwikkelen en afdrukken in de doka (donkere kamer).
Dit alles heeft voor mij tenslotte geleid tot enkele jaren studie ‘ICT & Management’ aan de Hogeschool Brabant, nu Avans Hogeschool, in Breda.