“Al zóveel jaren bewandel ik mijn pad, heb ik inzichten mogen ontvangen en ervaringen opgedaan. Heb ik leren accepteren en vertrouwen.”
Het leven nemen zoals het komt. Als echter ’tot de dood ons scheidt’ werkelijkheid wordt zie ik de betrekkelijkheid van vragen als ‘waar sta je over 3 jaar’.

Mijn leven is niet op die manier maakbaar, zoals m’n omgeving mij graag wil laten geloven. Ik pas niet in een carrièreplanning, zoals de maatschappij geen matrix is van een beperkt aantal hokjes waar iedereen maar in moet passen. Het is hartgrondig geprobeerd; het tegendeel is inmiddels wel bewezen.

Het universum wijst me de weg…
het kan nog alle kanten op.

Open staan voor alle mogelijkheden

Ik heb geleerd om het leven te nemen zoals het komt. Dat bracht tot nu toe altijd werk op m’n pad. Een baan die ik op dat moment nodig had of een plek waar ik op dat moment nodig was. Soms is dat spannend; vaak is het aangenaam verrassend. Het is goed, ook als het onaangenaam is in de vorm van een onderbreking om mezelf opnieuw te vinden toen alle zekerheden waren weggevallen.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven maakbaar is, en wel door te blijven dromen. Door het leven voor me te zien zoals ik het graag leven wil.

Vertrouwen

Kon ik het tot nu toe prima visualiseren… dit keer duurt het wat langer om me een beeld van mijn volgende werkplek te vormen. Welke van de vele kwaliteiten mag ik in de volgende fase van mijn werkzame leven in gaan zetten? Ik ben benieuwd wat ik voor mezelf in petto heb.

Mijn wens is om snel weer op een mooie plek te kunnen werken.
Kijk je met me mee? Deel dit gerust en gooi eens een balletje op in je netwerk.

Hier vind je mijn actuele CV.