Het schitterende landgoed Roggebotstaete bij Dronten is een fijne plek om je te verbinden en je even één te voelen met de natuur. Een sfeer van rust, geuren, kleuren en klanken nodigt je liefdevol uit om naar je droom en je wensen te kijken.

Voor je droom ‘door het vuur’

Foto: droom op landgoed Roggebotstaete

Is het niet héérlijk om af en toe te kijken naar je mooiste droom en je voor te stellen hoe je die leeft als ze door niets en niemand wordt tegengehouden? Waar zou jij dan uitkomen? Ik ben er heel benieuwd naar.

Als jij jezelf die blik op je droom gunt en de weg naar het verwezenlijken ervan in gang wilt zetten, ben je van harte uitgenodigd bij deze workshop.
Je krijgt de ruimte om je hartewens naar boven te halen en helder te krijgen wat je nog tegenhoudt om die wens in je leven toe te laten. Leer en ervaar hoe het is om de weerstand die je nog voelt als motiverende kracht te gebruiken, om vervolgens je keuze te bekrachtigen met de energie van het vuur.

Foto van een kolenbed.

Bij het vuur beslis je zélf of je over de kooltjes loopt of niet. Alleen al met de workshop meedoen en aanwezig zijn in de energie van het vuur zet een waardevol proces in beweging.
Elke keuze is goed. En elke keuze mag er zijn. Weet dat alles op het juiste moment gebeurt.

Komt dit op het juiste moment op je pad? Je kunt je opgeven tot en met dinsdag 16 mei.

Gegevens over de workshop:

  • datum: vrijdag 19 mei 2017
  • bijdrage: € 70,00
  • aanwezig zijn rond 16:30
  • de workshop start om 17:00
  • afsluiting rond 22:00

 

Inschrijven voor de workshop & vuurloop van  19 mei 2017
 
 
 
 
 
vrouwman
 
 
 
 
Optioneel
Inschrijven voor de nieuwsbrief?
 
 
ja